close
تبلیغات در اینترنت
بیماری تب مالت یا بروسلوز



بیماری تب مالت یا بروسلوز گرد آورنده: فرشاد یاری   تب مالت یا بروسلوز يك بيماري ميكروبي واگيردار بين انسان و دام است كه از حيوانات به انسان منتقل مي شود.اين بيماري از ساليان قبل به صورت بومي در ايران وجود داشته و هر ساله موجب ابتلاء تعداد زيادي از انسانها و متعاقب آن ناتواني افراد مي گردد همچنين در اثر ابتلا ء دام ها باعث سقط جنين ، كاهش وزن ، كم شدن شير و منع فروش و صادرات دام گشته و صدمات اقتصادي هنگفتي را به دنبال دارد   راههای سرایت بیماری به انسان   عامل اين بيماري مي تواند از…





............. heal30life@ ............

:: از طريق آي دي بالا در تلگرام با ما در ارتباط باشيد ::

جهت عضویت نام خود را در کادر اول و ایمیل رادر کادر دوم وارد کنید.
توجه:عضویت در "خبرنامه "به منزله عضویت در خود سایت نیست





Powered by WebGozar



محل تبليغات شما


درباره سایت

کلوب مجازی بهداشت،ایمنی و محیط زیست ایران محلی است برای جمع شدن ایده های تازه و نگرشهای نوین در زمینه HSE و کمک به توسعه آموزش و پیشرفت بهداشت ،ایمنی و محیط زیست ایرانیان-----------------------------فرشاد یاری - مدیر سایت
دسته بندي موضوعات سايت
اطلاعیه های مهم اطلاعیه های مهم
اطلاعیه های مهم سایت و انجمن اطلاعیه های مهم سایت و انجمن
استخدامی بهداشت،ایمنی و محیط زیست HSEاستخدامی بهداشت،ایمنی و محیط زیست HSE
آگهی های استخدامی دولتی و غیر دولتی آگهی های استخدامی دولتی و غیر دولتی
رزومه و مشخصات کارجویان HSEرزومه و مشخصات کارجویان HSE
بهداشت(بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای)بهداشت(بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای)
عوامل زیان آور شیمیاییعوامل زیان آور شیمیایی
عوامل زیان آور فیزیکی عوامل زیان آور فیزیکی
عوامل زیان آور بیولوژیکی عوامل زیان آور بیولوژیکی
عوامل ارگونومیکی و مهندسی انسانی عوامل ارگونومیکی و مهندسی انسانی
عوامل روانی و روانشناسی صنعتی عوامل روانی و روانشناسی صنعتی
سم شناسی شغلیسم شناسی شغلی
آموزش بهداشت آموزش بهداشت
بیماریهای شغلی و معاینات پزشکی بیماریهای شغلی و معاینات پزشکی
امداد و کمکهای اولیه امداد و کمکهای اولیه
وسایل حفاظت فردی PPE وسایل حفاظت فردی PPE
بهداشت عمومی و فردی بهداشت عمومی و فردی
بهداشت تغذیهبهداشت تغذیه
بهداشت اماکن بهداشت اماکن
مدیریت پسماند و دفع مواد زائد مدیریت پسماند و دفع مواد زائد
بهداشت آب و فاضلاب بهداشت آب و فاضلاب
آلودگی هوا آلودگی هوا
مبارزه با جانوران موذی مبارزه با جانوران موذی
ضد عفونی کننده ها و گندزداها ضد عفونی کننده ها و گندزداها
تجهیزات و وسایل اندازه گیری و ارزیابی تجهیزات و وسایل اندازه گیری و ارزیابی
 ایمنی ایمنی
ایمنی برق و الکتریسیته ایمنی برق و الکتریسیته
ایمنی عمومی و کلیات ایمنیایمنی عمومی و کلیات ایمنی
ایمنی حریق ،انفجار،آتش سوزی،تجهیزات و وسایل آتش نشانی ایمنی حریق ،انفجار،آتش سوزی،تجهیزات و وسایل آتش نشانی
ایمنی مواد شیمیایی و آزمایشگاهیایمنی مواد شیمیایی و آزمایشگاهی
برگه اطلاعات ایمنی مواد MSDSبرگه اطلاعات ایمنی مواد MSDS
حوادث شغلی و صنعتی حوادث شغلی و صنعتی
ایمنی مخازن و ظروف تحت فشار ایمنی مخازن و ظروف تحت فشار
ایمنی فرایند ایمنی فرایند
ایمنی سازه،ساختمان و معادن ایمنی سازه،ساختمان و معادن
ایمنی وسایل حمل و نقل ایمنی وسایل حمل و نقل
تکنیکهای ایمنی و مهندسی ایمنی تکنیکهای ایمنی و مهندسی ایمنی
وسایل و تجهیزات ایمنیوسایل و تجهیزات ایمنی
ایمنی حفاری و گودبرداری ایمنی حفاری و گودبرداری
ایمنی نردبان،داربست و کار در ارتفاع ایمنی نردبان،داربست و کار در ارتفاع
ایمنی جرثقال و تجهیزات باربرداریایمنی جرثقال و تجهیزات باربرداری
ایمنی ماشین آلات و ابزارها ایمنی ماشین آلات و ابزارها
ایمنی نفت،گاز و پتروشیمی ایمنی نفت،گاز و پتروشیمی
سیستم مجوز کار (Permit ) سیستم مجوز کار (Permit )
مدیریت بحران،شرایط اضطراری و پدافند غیرعامل مدیریت بحران،شرایط اضطراری و پدافند غیرعامل
 محیط زیست محیط زیست
آلودگی آب و منابع آبیآلودگی آب و منابع آبی
آلودگی خاک و محیط زیستآلودگی خاک و محیط زیست
آلودگی هوا و اتمسفر آلودگی هوا و اتمسفر
اثرات آلاینده های زیست محیطیاثرات آلاینده های زیست محیطی
مدیریت انرژی مدیریت انرژی
نرم افزار HSEنرم افزار HSE
نرم افزار بهداشت(حرفه ای و محیط)نرم افزار بهداشت(حرفه ای و محیط)
نرم افزار ایمنینرم افزار ایمنی
نرم افزار محیط زیستنرم افزار محیط زیست
نرم افزار متفرقه نرم افزار متفرقه
فیلم،کلیپ و انیمیش HSEفیلم،کلیپ و انیمیش HSE
فیلم،کلیپ و انیمیش HSEفیلم،کلیپ و انیمیش HSE
 بهداشت بهداشت
ایمنیایمنی
محیط زیست محیط زیست
متفرقه متفرقه
پوستر،پمفلت و عکس های HSEپوستر،پمفلت و عکس های HSE
بهداشتبهداشت
ایمنیایمنی
محیط زیست محیط زیست
کتابها و جزوات تخصصی HSEکتابها و جزوات تخصصی HSE
بهداشتبهداشت
ایمنیایمنی
محیط زیستمحیط زیست
کتب متفرقهکتب متفرقه
استاندارد،آئین نامه و دستورالعملهای HSEاستاندارد،آئین نامه و دستورالعملهای HSE
بهداشتبهداشت
ایمنیایمنی
محیط زیست محیط زیست
چک لیست های HSEچک لیست های HSE
چک لیست بهداشتچک لیست بهداشت
چک لیست ایمنی چک لیست ایمنی
چک لیست محیط زیست چک لیست محیط زیست
کتابهای زبان انگلیسی HSEکتابهای زبان انگلیسی HSE
فرهنگ لغت انگلیسی به فارسیفرهنگ لغت انگلیسی به فارسی
زبان انگلیسی بهداشتزبان انگلیسی بهداشت
زبان انگلیسی ایمنیزبان انگلیسی ایمنی
زبان انگلیسی محیط زیست زبان انگلیسی محیط زیست
زبان انگلیسی HSEزبان انگلیسی HSE
کنکور و تحصیلات تکمیلی HSEکنکور و تحصیلات تکمیلی HSE
 کارشناسی کارشناسی
کارشناسی ارشد کارشناسی ارشد
دکترای تخصصی دکترای تخصصی
 فرهنگ HSE فرهنگ HSE
 فرهنگ HSE فرهنگ HSE
 اقتصاد مبتنی بر HSE اقتصاد مبتنی بر HSE
 اقتصاد HSE اقتصاد HSE
HSE و شهرنشینیHSE و شهرنشینی
HSE و شهرنشینیHSE و شهرنشینی
همایش های  HSEهمایش های HSE
همایشهای ایمنی و آتش نشانی و بحرانهمایشهای ایمنی و آتش نشانی و بحران
همایشهای بهداشت حرفه ای همایشهای بهداشت حرفه ای
همایشهای بهداشت محیط و محیط زیستهمایشهای بهداشت محیط و محیط زیست
همایش های عام HSEهمایش های عام HSE
مطالب پربازدید
فرم گزارش حادثه
لغات برگزيده‌ي زبان انگليسي وزارت بهداشت (زبان عمومي)
نسخه الکترونیکی کتاب جامع بهداشت عمومی (3 جلد)
جزوات آموزشی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار
فرم گزارش حادثه به سازمان تامین اجتماعی
پاورپوینت کلاه ایمنی
پمفلت ایمنی - پمفلت بهداشتی - پمفلت بهداشت حرفه ای
روشهای ارزیابی ریسک
استخدام ایمنی و بهداشت حرفه ای
پوستر نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی
انواع سیستم اطفاء حریق اتوماتیک آبی (اسپرینکلر)
مجموعه پرسش و پاسخ های در زمینه بازرسی کار ( سری پنجم )
فرم گزارش شبه حادثه به واحد ایمنی
پاورپوینت ایمنی حریق
دستورالعمل های ایمنی وزارت نفت
کتاب اصول کمک های اولیه و احیاء
انیمیشن های آموزشی ناپو NAPO
تابلوی توضیحات لوزی خطر
فرمهای گزارش اندازه گیری صدا
پمفلت حمل دستی بار
استانداردهای سازمان NFPA
مجموعه شعارهاي ايمني مورد استفاده در کارخانجات
ویژه نامه های بهداشت حرفه ای تهیه شده توسط مرکز بهداشت استان قم
انواع وسایل و لوازم حفاظت فردی PPE
روش های تبلیغات شما در سایت
نظرسنجي
شما در کدام زمینه از HSE شاغل و یا دانشجو هستید؟؟







جستجو

محل تبليغات شما




آخرین ارسال های انجمن

بیماری تب مالت یا بروسلوز

گرد آورنده: فرشاد یاری

 

تب مالت یا بروسلوز يك بيماري ميكروبي واگيردار بين انسان و دام است كه از حيوانات به انسان منتقل مي شود.اين بيماري از ساليان قبل به صورت بومي در ايران وجود داشته و هر ساله موجب ابتلاء تعداد زيادي از انسانها و متعاقب آن ناتواني افراد مي گردد همچنين در اثر ابتلا ء دام ها باعث سقط جنين ، كاهش وزن ، كم شدن شير و منع فروش و صادرات دام گشته و صدمات اقتصادي هنگفتي را به دنبال دارد

 

راههای سرایت بیماری به انسان

 

عامل اين بيماري مي تواند از راه دستگاه گوارش ، تنفس و همينطور از راه جلدي به بدن انسان وارد شود

 

راههای انتقال

 

مصرف شير خام و فراورده هاي لبني آلوده خصوصا پنير تازه ، سر شير و بستني خامه دار ، فله (تهيه شده از آغوز يا جك)آلوده بودن ظروف مورد استفاده در حين شير دوشي

 

تماس مستقيم با بافتهاي آلوده دامي مثلا حين كمك در زايمان دام مبتلا و يا تماس با پوست و مواد دفعي دامهاي مبتلا

 

 تنفس گرد و غبار موجود در هواي طويله و اصطبل دامها و يا آزمايشگاه ها

 

 احتمال انتقال بيماري از طريق خون ، پيوند مغز استخوان و انتقال مكانيكي آلودگي توسط حشرات نيز وجود دارد

 

علائم و نشانه های بیماری تب مالت

 

اين بيماري مي تواند به صورت حاد ، تحت حاد يا مزمن بروز نمايد

 

علائم كلي بيماري شامل موارد زير است

 

ثابت ترين يافته تب مي باشد كه بين 5/37 تا 40 درجه متغيير بوده مي تواند با احساس سرما يا لرز تكان دهنده همراه باشد .

دردهاي منتشر بدن ، سر درد ، تعريق شديد بويژه شبها ، ضعف و خستگي  ، بي اشتهايي ، لاغري و افسردگي ، بزرگ شدن كبد ، طحال و غدد لنفاوي از ساير علائم تب مالت مي باشد

 

راههای پیشگیری از ابتلا به تب مالت

 

براي جلوگيري از ابتلا به تب مالت رعايت نكات زير ضروري است

 

در صورت عدم دسترسي به شير پاستوريزه قبل از مصرف آنرا به مدت 20 دقيقه جوشانده و در حين جوشاندن مرتب به هم بزنيد تا تمام شير حرارت لازم را ببيند.

 

 از مصرف خامه و بستني غير پاستوريزه و پنير تازه خودداري نمائيد.

 

پنير تازه و بي نمك قبل از مصرف به مدت 2 ماه در آب نمك قرار دهيد تا در صورت آلودگي ميكروب بيماري از بين برود.

 

 قبل از دوشيدن شير از دام حتما پستان دام و اطراف آن را با آب و صابون به خوبي بشوئيد.

 

 ظروف مخصوص شير دوشيدن را قبل از استفاده با دقت كامل شستشو دهيد.

 

 شير دامي كه جديداً سقط جنين داشته را مصرف نكنيد (لازم به ذكر است گوشت حيوانات مبتلا به تب مالت اگر خوب پخته شود قابل استفاده است).

 

از تماس مستقيم با بافتهاي آلوده حيوان خودداري نمائيد.(بويژه ترشحات دستگاه ادراري ، تناسلي و دهان ).

 

 دام تلف شده ، سقط شده و ترشحات رحمي دامهاي آلوده را سوزانيده يا به مقدار كافي بر روي آنها مواد ضدعفوني كننده ريخته به طور بهداشتي دفن نمائيد. در صورت لزوم تماس با ترشحات رحمي و دام تلف شده سعي شود از دستكش استفاده گردد.

 

 از كشتار پراكنده دامها در فضاي باز بايستي پرهيز نمود.

 

دامها بايد برعليه اين بيماري واكسينه شوند تا از ابتلاء آنها و سرايت بيماري به انسانها جلوگيري شود.

 

در موقع نظافت اصطبل يا طويله ، دهان و بيني را با پارچه تميزي بپوشانيد.

 

براي شناسايي حيوانات بيمار يا مشكوك با مامورين دامپزشكي همكاري مناسب را داشته باشيد.

 

 از نگهداري دام آلوده در گله خودداري نموده و جهت حذف آن با نظر دامپزشكي اقدام نمائيد.

 

تشخیص بیماری

 

تشخيص بيماري تب مالت بر اساس علائم باليني و آزمايشگاهي مي باشد و بر اساس تصويب كميته كشوري تشخيص تب مالت به صورت زير تعريف شده است

 

تشخيص مشكوك

 

داشتن تب و لرز ، تعريق ، درد مفاصل و ضعف به همراه سابقه تماس با دام يا مصرف شير يا فراورده هاي غير پاستوريزه

 

تشخيص احتمالي

 

علائم باليني همراه با تيتر رايت بالاتر 80/1

 

تشخيص قطعي

 

افزايش تيتر رايت به ميزان چهار برابر پس از دوهفته و يا مثبت بودن تست 2ME (بيشتر از 20/1) و كومبس رايت (بيشتر از 40/1) يا جدا كردن عامل بيماري از كشت

 

خون ، مغز استخوان ، مايع مغز نخاعي و ديگر نمونه ها

 

درمان بیماری تب مالت

 

درمان توصيه شده از سوي كميته كشوري به قرار زير است

 

در بزرگسالان

 

كوتريموكسازول به علاوه ريفامپين حداقل به مدت 8 هفته

 

در اطفال

 

 كوتريموكسازول به علاوه ريفامپين  به مدت 8 هفته

 

در زنان باردار

 

درمان مانند بزرگسالان است فقط در ماه اول و آخر حاملگي ريفامپين به تنهايي تجويز مي شود

 

نكته : براي بهبود كامل و پيشگيري از عود بيماري مصرف دارو تا پايان دوره الزامي است

 

رژیم غذایی در بیماری تب مالت

 

تب مالت ازجمله بیماری های عفونی  است که، ممکن است مدتی (حدود چند ماه) طول بکشد و ازاین رو جزو بیماری های عفونی مزمن محسوب می شود. رژیم غذایی باید طوری تنظیم گردد که، نیاز به پروتئین ،انرژی و سایرمواد مغذی که در این حالت افزایش یافته است را، مرتفع سازد. رعایت نکات زیر در رژیم غذایی این بیماران ضروری است :

انرژی

رژیم باید حاوی انرژی زیاد باشد. میزان انرزی مورد نیاز این بیماران 2500 تا 3000 کیلو کالری در روزاست و در بعضی از شرایط برای مثال زمانی که این بیماری همراه با تب زیا د باشد، تا 5000 کیلو کالری نیزدر روز توصیه می شود.

پروتئین

میزان پروتئین دریافتی باید بالا باشد، تا تخریب پروتئین بدن جبران شود وهمچنین وزن بدن در حد مطلوب حفظ گردد. که در این خصوص میزان نیاز به پروتئین می تواند از 100 تا 150 گرم در روزمتغیر باشد.

کربوهیدرات ها

مقدار زیادی از انرژی رژیم باید از کربوهیدرات  ها تامین شود.همچنین برای جبران ذخیره ی گلیکوژن بدن لازم است که، انواع کربوهیدرات های زود هضم در برنامه ی غذایی این بیماری گنجانده شوند. گلوکز از جمله کربوهیدرات هایی است که، باید هر چه زودتر به همراه مایعات به بیمار داده شود، تا ذخیره ی گلیکوژن بدن تامین گردد و نسبت مواد ستون زا به ضد ستون زا حفظ و میزان انرژی افزایش یابد.

چربی ها

مصرف خامه ی تازه و کره نباتی انرژی دریافتی را افزایش می دهند، ولی غذاهای سرخ شده در روغن و انواع شیرینی های خامه ای در افراد مبتلا به این بیماری (چون ممکن است این مواد دیرهضم باشند) توصیه نمی شود.

مایعات

شیر(منظور شیر کاملا پاستوریزه شده می باشد)عالی ترین نمونه از مایعات است که، انرژی، پروتئین، بعضی ویتامین ها و برخی مواد معدنی( مانندپتاسیم و کلسیم) را تامین می کند.

مایعات باید به مقدار زیاد به بیمار داده شود، چرا که مقدار زیادی ازآب بدن به صورت عرق دفع می گردد. از طرف دیگرعدم رغبت بیماران به نوشیدن مایعات و خوردن غذا ممکن است ایجاد هیدارتاسیون( از دست دادن آب بدن) کند. بنا بر این مصرف 5/2 تا 3 لیتر مایعات در روز توصیه می شود. وقتی اسهال و استفراغ بطور مداوم دیده شود، ترزیق وریدی مایعات لازم می گردد.

 شیر (منظور شیر کاملا پاستوریزه شده می باشد)عالی ترین نمونه از مایعات است که، انرژی، پروتئین، بعضی ویتامین ها و برخی مواد معدنی( مانند  پتاسیم  و کلسیم ) را تامین می کند.

مواد معدنی

درهنگام تب به علت تعریق زیاد ممکن است، مقادیر زیادی سدیم  و پتاسیم از بدن دفع گردد.بنابراین لازم است به غذاهایی مانند سوپ کمی نمک اضافه شود. بهترین منا بع غذایی پتاسیم در این حالت شیر و آبمیوه است.

ویتامین ها

کمبود ویتامین C  ازجمله مواردی است که باید در این بیماران مورد توجه قرارگیرد .زیرا کمبود ویتامین C موجب تضعیف توانایی بدن در تولید عوامل موثر برای عکس العمل های سیستم دفاعی بدن می گردد.

در صورتی که مواد غذایی از گروه های مختلف انتخاب گردد، بدون تردید کلسیم، فسفر ، آهن و سایر مواد معدنی تامین خواهد شد.

کمبود ویتامین ها موجب کاهش مقاومت طبیعی بدن می گردد و ممکن است میزان بعضی از ویتامین های سرم نظیر ویتامین A  کاهش یابد. دریافت مقدار کافی ویتامین A موجب تحریک مرکز فعالیت ایمنی بدن می شود.

کمبود ویتامین C نیز ازجمله مواردی است که باید در این بیماران مورد توجه قرارگیرد .زیرا کمبود ویتامین C موجب تضعیف توانایی بدن در تولید عوامل موثر برای عکس العمل های سیستم دفاعی بدن می گردد. نیاز به ویتامین B نیز افزایش می یابد، چرا که با افزایش انرژی میزان نیاز به ویتامین B1  ،  B2  و نیاسین بالا می رود. در ضمن آنتی بیوتیک و داروها نیز ممکن است از سنتز ویتامین های گروه B در روده جلوگیری به عمل آورند. لذا مصرف مکمل ها نیز توصیه می شود.

نحوه ی استفاده از غذا و انتخاب مواد غذایی مختلف در زمان ابتلا به تب مالت

الگوی معمول در تغذیه ی این بیماران با رژیم غذایی مایع شروع شده و به تدریج به رژیم غذایی نرم و سپس رژیم غذایی معمول منتهی می گردد.

با وجود آنکه بیمار مبتلا به تب مالت، به رژیم غذایی غنی از انرژی احتیاج دارد، اما بهتر است ازغذاهای نرم و ساده شروع شود و به تدریج به نوع و مقدار آنها افزوده گردد. و این عمل ادامه می یابد تا زما نی که بیمار به برنامه ی غذایی عادی برسد.( این روش از اختلال در معده جلوگیری نموده و موجب بی علاقه شدن بیمار نسبت به خوردن غذا نمی گردد.)

برای افزایش انرژی دریافتی می توان به افزودن کره به سوپ، شکر به آب میوه و سایر نوشیدنی ها و برای افزایش دریافت پروتئین می توان به مصرف پودرهای غنی از پروتئین یا مخلوط شیر و تخم مرغ  (پودرشیر بدون چربی + تخم مرغ ) اشاره کرد. از آن جایی که اشتهای این بیماران کم است انتخاب مواد غذایی اهمیت خاصی پیدا می کند.

رنگ، بو، طعم و ظاهرخوشایند غذا عوامل موثری در تشویق بیماران به خوردن است. قرار دادن انواع مواد غذایی درمقادیرکم در یک سینی مانند یک لیوان شیر و تخم مرغ به همراه یک برش نان  برشته و کره و بستنی یا آبلیمو  اشتهای بیمار را تحریک می کند. در صورتی که بیمار انواع سبزی های  بزگ سبز و زرد، گوشت  و سایر مواد را تحمل می کند، باید در وعده های غذایی این مواد گنجانده شوند.

الگوی معمول در تغذیه ی این بیماران با رژیم غذایی مایع شروع شده و به تدریج به رژیم غذایی نرم و سپس رژیم غذایی معمول منتهی می گردد.و همانگونه که ذکر شد، میزان انرژی و پروتئین باید به شکل مطلوب و مناسب حال بیمار به تدریج افزایش یابد و بیمار باید مواد غذایی را در حجم کم و وعده های غذایی بسیار دریافت کند.

 






برچسب ها : تب مالت , بروسلوز ,
نویسنده : فرشاد یاری
تعداد مشاهده : 24 بار
آخرین مطالب ارسالی
2 میلیون بازدید !!!
کانال تلگرام HSECLOOB
بیماری تب مالت یا بروسلوز
مواد غذايي مؤثر جهت جلوگيري از ابتلا به آنفلوانزاي نوع A (H1N1)
مقدمه کوتاهی بر ارگونومی
اصول دهگانه ارگونومی در محیط کار و زندگی
انواع جرثقیل و کاربرد آن
80 نکته ايمنی در کار با جرثقيل
ایمن سازی گودها به روش خرپا
دوره ارزیابی ریسک دکتر محمد فام
چگونه حوادث حین کار را ضربه فنی کنیم؟
نصب خاموش کنندههای دستی
فوم (کف ) آتش نشانی
نخستین همایش ملی: توسعه سلامت، ایمنی و محیط زیست در حوزه اماکن تفریحی، ورزشی، مذهبی و فرهنگی شهر با
سیستم های هشدار دهنده حریق مسکونی
سومین نمایشگاه بین المللی HSE
نكات حائز اهميت در طراحى ساختمان با ضوابط آتشنشانى
آشنایی با انواع خاموش کننده دستی
چهارمین همایش و نمایشگاه سالانه استاندارد و ایمنی جرثقیل ها، لیفتراک ها، تجهیزات باربرداری و صنایع وابسته
نمونه برداری هوای محیط کار
استخدام جهت شیفت دوم
خطر کم شنوایی در محیط های صنعتی
اولين كنفرانس مديريت مخاطرات در معادن و فضاهای زيرزمينی
کارشناسی ارشد
مدیریت ایمنی فرآیند (Process Safety Management)
ششمین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE
صدا، شنوايي سنجي و روشهاي سنجش آن
ایمنی و بهداشت حرفه ای در بیمارستان
80 نکته ايمنی کار با جرثقيل
ایمنی لیفتراک
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
جدیدترین اخبار و مطالب بهداشت،ایمنی و محیط زیست ایران

--------------------------------------------------------

تبلیغات


-------------------------------------


-------------------------------------


آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 325
کل نظرات : 78
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 7753

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 266
باردید دیروز : 294
گوگل امروز : 2
گوگل دیروز : 2
بازدید هفته : 2,355
بازدید ماه : 5,766
بازدید سال : 332,632
بازدید کلی : 2,057,275
اطلاعات کاربری

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

.: در صورتی که هنوز عضو سایت یا انجمن نشده اید در عرض چند ثانیه از طریق فرم زیر عضو سایت شود

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
لینک دوستان
انجمن hse
پایگاه ایمنی در صنعت
مرکز آموزش HSE جنوب کشور
انجمن علمی تخصصی بهداشت حرفه ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام
خاطرات تنهایی
مهندسی ایمنی
دانشجویان پزشکی سنندج
شهر سالم ساوه
ARGAآموزشگاه تخصصی بهداشت حرفه ای
محیط زیست شهرستان خاتم
پیک محیط زیست سبز
محیط زیست افغانستان
انجمن ارزیابی محیط زیست ایران
دیده بان محیط زیست ایران
صنایع - ایمنی صنعتی
مباحث مختلف در ايمني برق
ایمنی زمینی فرودگاه
Persian safety
کلینیک بهداشت محیط
مهندسی بهداشت محیط
بهداشت محیط ورودی 90 بوشهر
بهداشت محیط ورودی 90
شهر سالم ساوه
مهندسی بهداشت محیط دانشگاه تهران و ایران
مهندسی بهداشت محیط 89 کرمان
بهداشت محیط زیست
بهداشت محیط بهارستان
مهندسی بهداشت محیط
بهداشت محیط بندرعباس
مهندسی بهداشت محیط
ایمنی و بهداشت محیط زیست
سایت بهداشت محیط ایران
وبلاگ اختصاصی دانشجویان بهداشت محیط
BOOK HEALTH & NUTRITION
IOHA
ايمنی و بهداشت حرفه ای
بهداشت حرفه ای - ایمنی و ارگونومی
بهداشت حرفه ای جلال
وبلاگ وحيد حسين پور
انجمن ارگونومي پارس
بهداشت حرفه ای اراک
حفاظت-ایمنی-بهداشت حرفه ای
مهندسی بهداشت حرفه ای (رنجبر -ملاحسینی)
سلامت محور توسعه پايدار
صنایع-ایمنی صنعتی
نرم افزار هاي ايمني و بهداشت حرفه اي
وبلاگ ياسر جليل پور
HSE-hse
ايمني و بهداشت حرفه اي ايران
مهندسی بهداشت حرفه ای و امورHSE
ایمنی و بهداشت حرفه ای مشهد
مهندسی بهداشت حرفه ای
HSE
واحد بهداشت حرفه اي شهرستان مباركه
Occupational Health & Safety
بهداشت حرفه اي كاشان - مشهد
ایمنی و بهداشت کار
سلامت محیط و کار اهواز
ايمني و بهداشت حرفه اي
خانه سلامت
نقش ایمنی و بهداشت در صنعت
مدیریت بهداشت ایمنی و محیط زیست
بهداشت حرفه ای صومعه
ایمنی و بهداشت حرفه ای - OHSAS
کار ایمن
ایرانیان hse
بهداشت حرفه ای شبستر
ارگونومی فلاح
بهداشت حرفه ای البرز
بهداشت ،ایمنی و محیط زیست ایران
بهداشت حرفه ای یزد
ایمنی و بهداشت حرفه ای ماهشهر
ایمنی و بهداشت حرفه ای -حوادث
انجمن علمی بهداشت کار ایران
پترونت
بهداشت،ایمنی و محیط زیست علیجانیان
hse کریمی
ایمنی،بهداشت و محیط زیست مجابی
سلامت شاغلین
ایمنی و بهداشت حرفه ای مشهد
سیستم مدیریت ایمنی،بهداشت و محیط زیست
بهداشت،ایمنی و محیط زیست آمل
بهداشت حرفه ای ساوه
انجمن hseforum
پايگاه اينترنتي ايمني
بهداشت حرفه ای کرمانشاه
مجله شيرين ،زناشويي،پزشکي،آشپزي،کودک
ارسال لینک
تبادل لینک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان .: HSECloob :. وآدرس http://hsecloob.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
امکانات جانبی سایت

.:: تاریخ شمسی ::.

------------------------------------------

.:: وضعیت آب و هوا ::.

------------------------------------------

.:: آپلود فایل ::.

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود فایل